Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Casa de marcat Eltrade A100S
Brand
A100 EasyLoad
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
А100S este o casă de marcat electronică fiscală destinată magazinelor mici şi medii.

Dimensiunile sale compacte o fac ideală pentru punctele de lucru unde spaţiul este limitat, cum ar fi pavilioane, cafenele şi buticuri. A100S procesează un număr de funcţii asemănător cu cel al caselor de marcat de clasă mare, cum ar fi funcţii de depozit, mod Restaurant (separarea comenzilor de bar de cele de bucătărie, rapoarte ale meselor deschise).

А100S este uşor de purtat cu ajutorul clipsului de curea sau al unui dispozitiv special din cauciuc de protecţie (opţional). Acumulatorul de calitate Li-ion al A100S garantează tipărirea a mai mult de 3500 bonuri la o singură încărcare a acestuia!

Casa de marcat este pregatita pentru conectarea ca Imprimanta fiscala pe o multime de solutii software, driverul de conectare fiind pus la dispozitie in mod gratuit. Functioneaza direct cu aplicatiile software Detelina Light II, Facturis, Microinvest, S2S POS, Imperial BAR.
Oriunde aveti nevoie de o solutie portabila simpla sau integrate in aplicatii software, casa de marcat ELTRADE A100S este raspunsul.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura